Uitleg livestream op YouTube

Sommigen van de gemeente hebben het afgelopen vrijdag al gezien en beleefd: de allereerste live uitzending met beeld van de dienst in de Hervormde kerk in Oldemarkt. Zolang er nog maatregelen gelden en er nog geen samenkomsten gehouden worden zal er elke dienst een live uitzending zijn met beeld. Een aantal minuten (meestal ongeveer 10 ) voordat de dienst begint zal er op de voorpagina van de website, hgop.nl, bovenaan een groene knop verschijnen waarop staat dat u daar op kunt klikken om naar de live uitzending te kunnen kijken. U zult dan doorverwezen worden naar de website YouTube. Daar verschijnt dan de live uitzending. Meer hoeft u niet te doen.

Misschien wordt dit in de toekomst nog aangepast om het nog makkelijker te maken voor u.

Mocht u de dienst terug willen kijken: dan kunt u op de voorpagina van de website, iets verder naar onder, een ronde rode knop vinden met het logo van YouTube er op. Als u daar op klikt dan wordt u doorverwezen naar het kanaal van de Hervormde Gemeente Oldemarkt – Paasloo. Hier vindt u alle diensten die al eens zijn uitgezonden via deze weg.

Binnenkort zal ik nog een video maken waarin ik zal uitleggen hoe het werkt en daarin kunt u dan ook echt zien wat er wordt bedoelt!

Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd.