Programma: 14:30 uur – Start Mountainbiken & 18:00 uur- Kampvuuravond

Locaties:

Startpunt/eindpunt biken: P-plaats Theehuis ’t Hunebed, Van Helomaweg 47, 7973 JC Darp-

Kampvuuravond: Klimbos Avontuurlijk Paasloo, Paasloërweg 14A, 8378 JB Paasloo

 

Fietsroute: Zie kaart. De blauwe route heeft een lengte van 16 kilometer. De singletrack vraagt goede stuurvaardigheden: Korte bochten en met korte steile klimmetje.  In het weekend is er een extra rode lus van 6 kilometer geopend welke in het militair oefenterrein ligt met zandtracks, klimmetjes en afdalingen. Uitdaging genoeg!

Fiets: Mocht je niet zelf een mountainbike hebben is het mogelijk om er één te huren. Daar kun je uiteraard zelf voor zorgen, maar wij kunnen bij rijwielhandel Ten Veen, Oldemarkt/Steenwijk mountainbikes huren voor €25. Dit kun je aangeven tijdens het aanmelden.

> Mocht er gemeenteleden zijn voor wie het huren van een fiets een te grote financiële uitdaging zorgen laat dat even weten. We zullen daar dan een oplossing voor vinden. We willen een ieder graag de kans geven en het plezier schenken van deze middag en avond!

 

> Alleen biken of alleen de kampvuuravond meemaken kan ook. Voor de bikers is er een kleine maaltijd. Voor onkosten van de kampvuuravond wordt er een collecte gehouden. We houden een bedrag van €7,- per persoon aan voor de kosten.

Mountainbike Route

Locaties

Verzamelpunt Mountainbiken

Theehuis ’t Hunebed, Van Helomaweg 47, Darp

Klimbos Paasloo

Paasloërweg 14A, Paasloo