Kerkelijk Nieuws voor Zondag 7 April 2019

Kerkdiensten zondag 7 april 2019

Paasloo: 9.30 uur Ds. M. Visschers, Wolvega. Ook tienerdienst (bij fam. De Boer).                                

Collectes: 1e Diaconie, 2e College van Kerkrentmeesters, uitgang: Instandhouding gebouwen.

Kinderoppas: geen oppas.

Kerkdiensten zondag 14 april 2019

Oldemarkt: 9.30 uur Ds. E.H. Jans. Na afloop koffie drinken in de Ontmoeting.

Collectes: 1e Project 10 27, 2e College van Kerkrentmeesters, uitgang: Instandhouding gebouwen.

Kinderoppas: Ina van de Weerd en Femke Pen.

Beamer: Jelmer Trox

Pastoraat

Dhr. Jaap Muis, is deze week thuis gekomen uit het ziekenhuis

Marcel Prins, gaat verder met fysiotherapie vanwege een scheuring in de lange rugspier bij een aanhechting; hopelijk geeft dat resultaat, beterschap!

Zondagsnieuws

We zijn erg blij dat Annie Prins bereid is gevonden om de taken bij het scribaat van Mirjam over te nemen. Hierdoor kunnen we met name het zondagsnieuws blijven uitgeven. Annie veel succes!

Statiegeld actie

Wij, Anne-Marije de Boer, Bram Gerards en Nadine Minnema, gaan in de zomer van 2019 op project naar verschillende derde wereld landen met de organisatie World Servants. Zoals u misschien weet heeft Coop Koetsier in Oldemarkt een doneerknop bij de statiegeld automaat. In de maanden april, mei en juni zal de opbrengst van de doneerknop voor onze reizen bestemd zijn. Daarom de vraag vanuit ons of u mee zou willen helpen met statiegeld flessen te doneren, zodat wij een stapje dichterbij zijn om op project te kunnen gaan. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw statiegeld flessen naar de Coop te brengen, dan kunnen de flessen bij u opgehaald worden. Neem dan contact op met Nadine Minnema via 0561 – 45 12 12.

Anne-Marije de Boer, Bram Gerards en Nadine Minnema

Ouderenmiddag 8 mei
Voor de gemeenteleden die 75 jaar en ouder zijn organiseert de Diaconie van beide kerken een gezellig uitje en wel op woensdag 8 mei 2019. Locatie: Dierenpark Taman Indonesia, Kallenkote 53 in Kallenkote. Programma: 14.00 uur ontvangst met koffie/thee en spekkoek. Daarna een rondleiding door het park en om 15.00 uur is er een voederpresentatie. Om 16.00 uur gezellig samen zijn onder het genot van een hapje (loempia of lekker pasteitje) en drankje. Wie zin heeft om met elkaar dit leuke park te bezoeken en elkaar te ontmoeten kan zich opgeven graag voor 27 april a.s. bij Mijntje Veenstra, tel: 06-13931052 of bij Sylvia Kuipers tel: 06-28977995. 

Studieseminar door ds. Henk Poot in Oldemarkt over “Israël en de Bijbel”

Op dinsdag 9 april is de laatste studieavond in een serie van drie met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Israël en de Bijbel. De bijeenkomst vindt plaats in de Ontmoeting, Marktplein 9 in Oldemarkt. Aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

Koffieochtend

Dinsdag 9 april 10.00 uur en niet 2 april is onze laatste koffieochtend van dit seizoen. U bent van harte uit genodigd. We hopen er een gezellige ochtend van te maken. Er komt een interessante spreker. We willen afsluiten met een lekkere gezellige maaltijd.

De vrijwilligers van de koffieochtend.

Agenda:

Maandag 8 april: Inleveren kopij Kerkklanken voor 18.00 uur

Maandag 8 april: GGG 9.30 uur bij fam Wicherson. ‘ welke wapens gebruik jij?

Dinsdag 9 april: 20.00 uur vergadering kerkrentmeesters in de Ontmoeting