Kerkelijk nieuws voor zondag 13 mei 2018

A.s. zondag  bent u om 09.30 uur van harte welkom in de kerkdienst te Paasloo. Voorganger is mevrouw H. Kramer-de Jong uit Emmeloord.

Tijdens de dienst wordt er gecollecteerd voor de Diaconie en College van Kerkrentmeesters. Bij de uitgang voor instandhouding gebouwen.

Kinderoppas: Caitlyn Tietema en Linde de Graaf.

 

Ophaallijst

Voor vervoer naar de kerk graag uiterlijk drie dagen van tevoren

bellen als u van deze dienst gebruik wilt maken.

20 mei        Fam. Wicherson       0561 – 452336

27 mei        Wilfred Koers          0561 – 452206

 

Bedankt!

Jaap en Marry Muis willen een ieder bedanken voor de felicitaties kaarten en bloemen en attenties in welke vorm dan ook. “Wij zijn diep onder de indruk. Allen hartelijk dank voor deze ons zo bijzondere dag van ons zestigjarig jubileum”.

 

Einde kopij vanuit Oldemarkt voor Gezamenlijk Zondagsblad

Vanaf de maand juni wordt er door onze gemeente geen kopij meer aangeleverd voor het Gezamenlijk Zondagsblad. Via Kerkklanken bent u hiervan reeds op de hoogte gesteld. De voornaamste reden voor dit besluit is dat het grootste deel van het nieuws uit onze gemeente dat in het GZB verschijnt, gelijk is aan de nieuwsbrief. Er zijn enkele berichten die alleen in het GZB verschijnen. Deze willen we in onze eigen media opnemen, zodat alle gemeenteleden deze berichten kunnen lezen, ook degenen die geen abonnement hebben op het Gezamenlijk Zondagsblad. Uiteraard is een ieder vrij om zijn/haar abonnement voort te zetten om zo op de hoogte te blijven van het nieuws uit de buurtgemeenten.

 

Collecte en inleveren spaardoosjes tijdens zendingszondag

De collectes tijdens de dienst op Zendingszondag (27 mei)) zijn tijdens de rondgang voor GlobalRize ( zending via internet ) en bij de uitgang voor de onkosten van de dienst.

Ook is er deze zondag weer de gelegenheid om de spaardoosjes voor Compassion in te leveren. Mocht u een nieuw spaarpotje willen ontvangen dan kunt u dit melden bij een van de leden van de zendingscommissie. Helaas zijn de kartonnen doosjes niet meer verkrijgbaar , maar daar komt iets anders voor in de plaats.

Namens de zendingscommissie, Ina van der Weerd, Nicolette Boogaard en Marcel Prins

 

 

<![if !vml]><![endif]>Examenkandidaten succes gewenst!

Een dikke duim voor onze jonge gemeenteleden, die de komende weken voor VMBO, HAVO of VWO eindexamen gaan doen: Na dit weekend beginnen de examens op de middelbare scholen. Vanuit onze gemeenten doen de volgende jongeren examen: Aron Bouwer, Femke Schoonhoven, Caitlyn Tietema, Isa Muis, Saffira Muis, Rosalie Jans, Lisa de Boer, Mark Lenstra, Sietse Hagen, Manon Poelsema, Bram Poelsema, Pieter Poelsema , Anne-Marije de Boer en Bente Duetz. De volgende jongelui(jonge dames) gaan voor MBO- of HBO examen: Jiska Duetz, Margriet en Jacoba de Boer. Heel erg veel succes allemaal!